Autoschade?

Doordat elke schade anders is, moet er bij elke schade goed gekeken worden wat de beste wijze voor herstel is. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om uw autoschade op een professionele wijze te repareren naar een schade vrij voertuig.

Na jarenlange ervaring weten wij wat het beste voor u is. Door schade wordt men wijs, zullen we maar zeggen. Zo is spuitwerk zeker niet altijd nodig dankzij onze specialistische schade-restyling… en dat scheelt voor u weer in de kosten!

Afspraak maken? bel 0184 - 68 67 77

(Auto)schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto of bestelbus? Bel of kom bij ons langs.
In onze modern ingericht werkplaats hebben we alle ruimte om uw auto uit te deuken en daar waar nodig is te spuiten. Naast spuitwerk kunnen we uw schade ook restylen. Dat is schadeherstel zonder spuitwerk. Met speciaal gereedschap wordt de schadeplek behandeld en van binnenuit uitgedeukt. Hierbij beschadigt de lak niet en hoeft er geen spuitwerk te worden verricht. Uw deuk is weg, zonder kosten te maken voor de lak.

Motorfietsschade

Ook voor schadeherstel aan uw motorfiets kunt u bij ons terecht. Voor allerlei soorten schade aan uw motorfiets kunt u gerust langskomen zoals, het herstel van kunststofkappen, spuitwerk, uitdeuken, lakschade herstellen, spatborden vervangen of herstellen en het stalen en coaten van de binnenkant van de brandstoftank.

Bekijk onze werkzaamheden

Koplampenreparatie

Bij auto’s die niet meer zo jong zijn worden de koplampen vaak dof of zijn beschadigd. Voor de veiligheid van u en het overige verkeer is het belangrijk dat de koplampen van uw auto goed functioneren.

Wij demonteren de koplampen en de verweerde laag wordt verwijdert en vervolgens gepolijst. Er wordt een nieuwe UV bestendige krasvaste laag op de koplamp gespoten, zodat de koplampen weer helder en netjes worden.
Het herstellen van koplampen is specialistisch werk dat u dus beter kunt overlaten aan een professionele garage. Dit zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent en zelf prima zicht hebt.

Kunststofreparaties

Voor bumpers en andere kunststofonderdelen geldt vaak dat ze niet vervangen hoeven te worden bij schade. Scheuren, krassen en zelfs gaten kunnen we herstellen.

Heeft uw auto parkeerschade opgelopen? Maak snel een afspraak met Autoschade W.A. de Jong in Nieuw-Lekkerland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnen een aantal dagen nemen wij contact met u op.

Contactformulier